2012. július 25., szerda

Ízelítőül...

Sziasztok! 

Páran már ismertek a nevem (Killa23), és ismeritek a fanfiction-öket, amiket a The Vampire Diaries alapján írtam, de most valami egészen újjal szeretnék elétek állni. 
A White Lie (kegyes hazugság) egy saját történet. Annyira saját, hogy sok helyen a saját élettapasztalataimat foglaltam egy történetbe, épp ezért egészen eddig csak a bátorságot gyűjtöttem, hogy "publikálhassam" nektek. 

Nina Law, (akinek a nevét talán már jobban ismeritek, mint az enyém) volt az egyetlen ember idáig, aki olvasta a már megírt fejezeteket és ő volt az egyetlen támaszom, hajcsárom és tanácsadóm az írás során. Azt mondani rá, hogy a Bétám, lealacsonyító lenne, épp ezért, rá úgy tekintsetek, mint a társszerzőmre, vagy múzsámra. A következő kis bevezetőt, vagy ízelítőt is neki köszönhetjük és remélem sikerül kedvet csinálnia, hogy elolvassátok majd a nemsoká érkező első fejezetet. (Ő ügyesebben megírta, mint én ezt... :D)

***

Barátság. Szerelem. Élet.

Ha választanod kell, melyik kettőt dobnád el magadtól?

Laynie Green életében mind három lehetőség adott volt, mégsem birtokolhatta őket egyszerre. Élete egy nagy változásnak köszönhetően teljesen megfordul, és elindul egy olyan folyamat, aminek senki sem láthatta előre a végét; vajon képes-e főszereplőnk elengedni a biztonságos, de fakó múltat, hogy a bizonytalan és kecsegtető jövő felé nyisson?
Dylan, a helyi jóképű és nőfaló hírében álló rossz fiú már az első pillanatban mély benyomást tesz a lányra, aminek hatása nem is marad el; megőrjítik egymást. A később belépő szereplők pedig csak még jobban megkeverik a szálakat – mint például az időközben felbukkanó idősebb és tagadhatatlanul vonzó Chamberlain báty –, miközben a kölcsönös vonzalmukat tagadó szerelmespár egyre közelebb kerül egymáshoz, valamint Laynie a fiú sötét titkához.
Vajon van-e elég ereje Laynie-nek, hogy ellentmondjon a szerelemre, amikor a sötét tekintetű férfi beavatja a veszélyes múltjába, ami egyben a jövője is, vagy pedig kockára teszi az életét a tiszta szerelemért, aminek halhatatlanságát semmi sem biztosítja.
Barátok, pletykák, féltékenység, tagadás, halál, mindez olyan humorral fűszerezve, amely a legsötétebb pillanatokban is képes keserű mosolyt csalni az arcunkra, vagy éppen jóízűen megkacagtatni.

Laynie már döntött, de vajon jól?

Érdemes a barátokat elhagyni a szerelemért?
Megéri az életet választani a szerelem helyett?
Vagy küzdesz, hogy mindet megtarthasd?

***

1 megjegyzés:

  1. Szia drága:D
    Nagyon tetszik a történet bevezetése *-* Nagyon izgalmasnak és érdekesnek ígérkezik, tehát várom, hogy miként fogod alakítani a sztorit *-* Sok sikert és remek ihletet *-*
    Puszillak(LLL)

    VálaszTörlés